Logo Meerstaete

Meerstaete coacht op werk(en)d geluk

Loopbaanbegeleiding

Wanneer een bedrijf een werknemer voorstelt zijn loopbaanpad eens te bespreken, wordt dit al snel argwanend bekeken als zijnde de indirecte weg naar ontslag. Loopbaanbegeleiding echter kan ingezet worden als instrument om te inventariseren waar op een willekeurig moment iemands behoefte ligt binnen zijn functie, wat de toekomstverwachtingen en –mogelijkheden zijn en, met name, wat de weg zou kunnen zijn naar een succesvolle carrière. Met andere woorden: loopbaanbegeleiding is, voor iedereen die zich wil bezighouden met zijn persoonlijke ontwikkeling, een zeer waardevol traject om te komen tot groei. Dit geldt op elk willekeurig niveau. Loopbaanbegeleiding kan plaatsvinden door alle lagen van een bedrijf: van de werkvloer tot aan de top.

Een ieder die zich serieus bezig houdt met zijn loopbaan en daarin bewuste keuzes wil maken, kan op zekere momenten een coach missen die in staat is een weg te wijzen welke de loopbaan zal bevorderen, misschien eenvoudiger kan maken, en die eveneens de stress, die door gevoelens van onzekerheid vaak ontstaat, weet weg te nemen.
Loopbaanbegeleiding kan daarnaast zeker worden toegepast bij het onvrijwillig verlaten van een uitgestippelde route. 
Veel zaken zijn als voorbeeld te noemen waarbij een loopbaan abrupt dreigt te eindigen.
Juist dan kan in een gedwongen situatie loopbaanbegeleiding de helpende hand bieden. Begeleiding naar een nieuwe carrière, een doorstart naar een nieuwe toekomst.

Al sinds 1989 staat Meerstaete in de markt en helpt mensen de carrière te vinden die bij hen past. Meerstaete beschikt over een belangrijk netwerk van bedrijven waarin u wellicht de juiste plaats kunt innemen.

Wij bekijken graag met u de mogelijkheden.